Per te shkarkuar rezultatet duhet te shkruani kodin tuaj tek fusha e tekstit

Rreth Nesh

Swiss Medical Center operon ne fushen e ekzaminimeve laboratorike dhe kryen nje spekter te gjere te analizave. Me 5 filiale ne Tirane, 1 ne Elbasan, jemi gjithnje e me prane pacienteve tane. Ajo qe e ben te vecante labortorin Swiss Medical eshte implementimi i teknologjise dhe metodave te reja laboratorike, fale edhe bashkepunimit me partneret tane nderkombetare.

Swiss Medical Center ofron sherbime laboratori mjekesor ne:

KLINIK-BIOKIMIK

IMUNOLOGJIK

HORMONAL

KONSULTA MJEKESORE

GJENETIK

BAKTEROLOGJIK

HEMATOLOGJI KOAGULIM

FACILITETET QE NE KEMI

Disa nga sherbimet qe ne ofrojme

NEUROLOGJI

PEDIATRI

DERMATOLOGJI

Perse duhet te na zgjidhni?

Mjeke me Eksperience

Tek Swiss Medical perkujdesemi qe stafi yne te jete i kualifikuar dhe trajnuar ne vazhdimesi me metodat e fundit.

Shpejtesi dhe Profesionalizem

Analizat kryhen ne kohe rekord me maksimumin e profesionalizmit.

Eksperience

Eksperienca jone na jep siguri tek hapat inovativ si dhe tek sherbimet qe ofrojme.

450+

HAPPY PATIENTS

100+

SAVED HEARTS

59+

EXPERT DOCTORS

SHERBIMET QE OFROJME

Ne ofrojme sherbime ne drejtime te ndryshme

ALERGOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

ENDOKRINOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

GASTROHEPATOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

OBSETRIK-GJINEKOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

HEMATOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

IMAZHERI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

KARDIOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

LABORATOR BAKTEROLOGJIK

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

LABORATOR BIOKIMIK

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

LABORATOR BIOKIMIK-KLINIK

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

NEFROLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

PNEUMOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

PSIKIATRI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

REUMATOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

PSIKOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

PATOLOGJI

There are many variations of pas of Lorem Ipsum availab.

OUR STEP

Our Workig Best Processs

01

Emergency Care

There are many variations of passages Lorem Ipsum available

02

Operation Theatre

There are many variations of passages Lorem Ipsum available

03

Blood Test

There are many variations of passages Lorem Ipsum available

04

Outdoor Checkup

There are many variations of passages Lorem Ipsum available

KLIENTET TANE

Klientet tane te kenaqur nga sherbimet e klinikes tone

Kisha kaq kohe qe vuaja nga probleme te lekures. Me ne fund u zgjidh problemi qe dukej se sdo zgjidhej asnjehere fale mjekeve te klinikes Swiss Medical Center.

Dr. John Martin

Cancer Research

Sherbim elitar per secilin nga sherbimet qe zgjodha te bej. Rezultate te prekshme qe ne diten e pare.

Dr. John Martin

Cancer Research

OUR BLOG

See Our Latest Blog

Get The Exercise Limited Mobility

It is a long established fact that a reader will be distraced by the readable contet of a page when looking at its layout.

Get The Exercise Limited Mobility

It is a long established fact that a reader will be distraced by the readable contet of a page when looking at its layout.

Get The Exercise Limited Mobility

It is a long established fact that a reader will be distraced by the readable contet of a page when looking at its layout.